Vi på DS Trademark är skandinaviens starkaste och mest växande träning och hälso-utbildnings organisation. DS utbildar bland annat till Personliga Tränare, Kostrådgivare, Massörer, Entreprenörer, Mentala Coacher och mycket annat inom personlig utveckling

Genom en väl beprövad utbildningsmodell har vi på DS sedan 2009  hjälpt till att sätta över 6000 människor i arbete från deras närvaro som utbildare.Dessa människor har bidragit till att kunna förändra, förbättra, höja och utveckla livskvaliteten för över 200.000 människor runt om i världen. DS mål är att den siffran ska vara över 1.000.000 år 2016.

Det som hela tiden driver DS framåt är möjligheten att skapa nya arbeten, hjälpa folk att söka sina yrkesdrömmar som allt i förlängningen bidrar till att hjälpa människor att ta sig närmare en positivare, starkare, mer balanserad tillvaro, tillsammans kan DS uträtta stordåd skapa ett hälsosammare samhälle och en friskare framtid!

Vill du kunna arbeta fullt ut, på ett framgångsrikt sätt som så är det till oss på DS Trademark via Daniel Dehn du ska vända dig till!

Utbildning till personlig tränare

DS Trademark är en mobil-utbildare som utbildar på nästan 30 orter runt om i Skandinavien, Sverige som bas men med utbildningar även i Norge Finland Danmark, DS ämnar att finnas på 50 orter i Sverige inom 2015 och minst 5 av dom största Städerna i våra Skandinaviska grannländer.

Tillsammans inom lärarkåren har DS över 100 års erfarenhet inom rollen som aktiv PT, Kostrådgivare, Massör, Idrottscoachning, entreprenörskap och mental Coachning vilket gör att DS har en otroligt stark och stabil grund att utgå ifrån i vårt utbildande till alla våra elever.

DS är partners med gymkedjor som Fitness24seven, STC, Actic, Må Bättre, Itrim och flertalet individuella träningsanläggningar dit vi har möjligheten att rekommendera våra bäst presterande elever till anställningar!

DS är dessutom partners med flera stora aktörer inom träning- hälso branschen som ger en stark fördel och mervärde till just tränare utbildade av oss på DS Trademark i form av rabatter, ambassadörskap, eventmöjligheter och såklart arbetsmöjligheter!